Oghenekaro Etebo Geliyor Galatasaray

Oghenekaro etebo geliyor

7 eylül 2020

Galatasaray orta saha transferinde mutlu sona yaklaşmak üzere. Yurt dışı ve yurt içi basında çıkan haberlere göre oghenekaro etebo ile anlaşılmak üzere.


Menajeri getiriyor

Sarı kırmızılı idare ile iyi ilişkileri bulunan ve cimbom’daki birçok oyuncunun menajerliğini üstlenen willim d’avila o ismi getiriyor.

Galatasaray Haberleri

Uzun süredi libero ve merkezi orta saha pozisyonuna futbolcu arayan yönetim en sonucunda aradığı adı buldu. Oghenekaro etebo takviyesiyle orta sahanın merkezini güçlendirecek olan mustafa cengiz ve kadrosu, bu transfer için herhangi bir bedel ödemeyecek. Opsiyonuyla beraber kiralanacak oyuncunun bonservis bedeli hemen hemen belli olmazken kiralama ücreti ise olmayacak. Ffp kriterlerine uyum elde eden idare ekibi bu transferi tamamlamış oldu. Bugün veya yarın kap açıklaması yapılması bekleniyor.


24 yaşındaki nijeryalı orta saha oyuncusu oghenekaro etebo’nun yıllık ücretini galatasaray ödeyecek.


Sakatlık sorunu

Geçtiğimiz sezon ingiliz stoke city ekibinden ispanya’nın getafe ekipına kiralanan nijeryalı, gittiği kulüpte sakatlık sorunu ömürıştı. Geçen sene toplamda 26 maça çıkan etebo ekipına 1 gollük katkı sağlamıştı. Devrin sonucunda ise ortalama 2 ay sahalardan uzak kalmıştı. Cimbom oyuncuyu detaylı sağlık testünden geçirmeyi planlıyor.

Yorumlar